T-SHIRTS & LINNEN - ALLTID FRI FRAKT VID KÖP AV 2 ELLER FLER!

Om Teeprint

Teeprint.se är en sajt där du hittar roliga och coola t-shirts, affischer och mycket mer!

Teeprint.se ägs och drivs av Underbase som är ett företag som har lång och gedigen erfarenhet av den grafiska branschen. Vår passion av design och vår kärlek till t-shirts fick oss att starta denna webbshop just för att vi vill dela med oss av det vi gillar och hoppas att andra också kan uppskatta roliga och coola t-shirts!

BUDDIES

Vill du sälja dina designs men inte vill eller kan hålla ett lager själv? Med vår tjänst BUDDIES kan du enkelt ha försäljning av dina designs hos oss utan att själva behöva låsa upp några pengar på ett lager av merch som oftast bara ligger och tar plats. Det enda en BUDDIE behöver göra är att bestämma är vilka motiv som ska tryckas och på vilka produkter! Ingen annan jobbinsats krävs förutom att tillhandahålla tryckoriginal. Alla produkter i er butik trycks digitalt efter beställning och skickas direkt till er kund. Ni slipper allt det praktiska runt hela orderproceduren. Varje månad redovisar vi försäljningen till er och ni får ut provision. Vi tar hand om allt!

Ansök om att bli vår buddie

Om du har några frågor eller funderingar kring våra produkter är du mycket välkommen att kontakta oss. Du kan maila vår kundservice på info@teeprint.se så kommer vi tillbaka till dig så snart vi kan!


UNDERBASE | Drottninggatan 42c | 736 31 Kungsör 
Org.nr: 559176-3262 | Godkänd för F-skatt

Kundservice

Om du har några frågor om din order eller andra funderingar tveka inte att kontakta oss!

info@teeprint.se

Trygg e-handel

Copyright © Underbase 2019.

0
Din varukorg